Nødbehandling

NødbehandlingHvis en borger, der er visiteret til omsorgstandplejen, får brug for nødbehandling (dvs. ikke akut behandlingsbehov) uden for den kommunale tandplejes almindelige åbningstid, bedes man kontakte en privatpraktiserende tandlæge. Regningen sendes til Roskilde Kommunale Tandpleje.

I weekender og på helligdage har Region Sjælland en tandpinevagt. Du finder Tandpinevagten i Slagelse og Nykøbing F. For akut tandlægehjælp, ring på tlf. 29 60 01 11.

 

 

Du kan bestille tid hos Tandlægevagten ved at ringe i tidsrummet kl. 9.30 til 11.30 på:

  • Lørdage
  • Søn- og helligdage
  • Jule- og Nytårsaftensdag
  • På hverdagene i jule- og påskeferien og fredag efter Kr. Himmelfartsdag er telefontiden kl. 14.30-16.30. I disse dage er Tandklinikken i Nykøbing F. lukket.

 

Der opkræves kontant betaling. Der er forhøjede weekendtakster svarende til normalt minimum 800 kr. om lørdagen og 1.100 kr. om søndagen. Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken behandling der finder sted.

Du kan se mere om Region Sjællands Tandpinevagt her .

Akut nødbehandlingsbehov uden for tandlægevagtens åbningstid
Hvis borgeren har et akut behov for tandbehandling, og der ikke er mulighed for at benytte en af de ovennævnte nødbehandlingsmuligheder, må borgerens egen læge eller vagtlægen tilkaldes.